Zoeken

Durf jij te kiezen?

Op allerlei gebieden moet je keuzes maken. Maar persoonlijk vind ik #kiezen als #moeder het lastigst. Kies ik voor wat goed is voor mijn gezin of kies ik voor wat ik zelf nodig heb?

Soms lijkt het elkaar te bijten.Liefst willen we sterk zijn en voelen dat het heerlijk is om te luisteren naar waar je zelf behoefte aan hebt. Alleen kun je niet altijd voluit genieten. Dat dubbele gevoel van aan de ene kant er willen zijn voor je kinderen. Maar aan de andere kant ook de onrust wanneer je thuis bent. Het is voor iedereen weer verschillend welke keuze passend is. Laten we niet veroordelen. Maar luister als moeder goed naar wat echt bij jou past.

“Op welke manier wil jij moeder zijn?”

Ik heb sinds januari gekozen voor mijn gezin. Meer bij mijn meiden kunnen zijn.

Best een stap, moet ik zeggen. De #moed en het vertrouwen om deze keuze te maken haal ik persoonlijk bij God. Ik kies voor hen, maar het mooie is dat het ook de beste keuze voor mezelf blijkt te zijn. Dat ik door meer vanuit huis te werken ook veel meer ruimte heb voor mijn eigen behoeftes en dromen. Laat je verrassen door hoe je keuze kan uitpakken! Wie herkent dit gevoel? Welke keuze heb jij gemaakt of voor welke keuze sta je?

#opendelen #zobenikmama #ondernemen


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven