Zoeken

Hoofd vol ideeën, hoe ga je ermee om?

Sta je onder de douche … *plop* Ben je aan het eten koken … *plop, plop* Heb jij ook zo’n brein waarin op allerlei momenten op de dag #ideeën ontstaan? Heel mooi allemaal, maar nu even niet… En eigenlijk heb je nog tien ideeën liggen. Op de plank. Ze stapelen op en krijgen niet veel aandacht. Terwijl je echt wel wil. Maar het zijn er zoveel!


Ik ontdekte dat niet iedereen dat heeft. Er zijn zelfs mensen die soms even niet denken. Heerlijk lijkt me. Er zijn manieren om met een hoofd vol op*plop*pende ideeën om te gaan.

Keuzes te maken.


“Ik deel je een aantal manieren om met een hoofd vol ideeën om te gaan.”

1. Zie het als een zegen! Je creatieve brein is bijzonder. Soms ook vermoeiend, maar jouw manier van denken hebben we nodig. 2. Je hoeft niet met alle ideeën gelijk iets te doen. Schrijf ze op, laat het een dag rusten en kijk of je nog steeds zo enthousiast bent. 3. Hou ze tegen het licht van je belangrijkste waarden (tip van 💫Wendy van den Bos).

Ik ga alleen verder met een idee als ik waarde kan delen, het past bij de manier waarop ik moeder wil zijn en mezelf kan ontwikkelen. 4. Erken dat jij steeds iets nieuws nodig hebt. Van Dionne Hendriks leerde ik dat niet iedereen past in het hokje van focussen op een onderwerp. Wie heeft nog meer een hoofd vol ideeën?

Heb jij een tip om ermee te dealen ;) > Binnenkort deel ik iets van mijn ideeën!


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven